× Prima Pagina Expertiza Contact
avocat Antonescu emanuela
Avocat Ploiesti

Cabinet de avocat
Emanuela Antonescu


Pe parcursul a peste un secol, familia Antonescu a dat trei generații de avocaţi care au reprezentat cu cinste și pricepere interesele clienţilor.

Avocat Emanuela Maria Antonescu este membră a Baroului Prahova din anul 1994.
2000 – până în prezent – consilier al Baroului Prahova iar din 2007 este şi consilier al Uniunii Naţionale a Barourilor din România.

Aprilie 2011 – Prodecan Baroul Prahova.

Decembrie 2016 – Decan Baroul Prahova

7 iunie 2019 – Membra in Comisia Permanenta a U.N.B.R.

Concomitent cu activitatea profesională, şi-a desăvârşit studiile printr-un Masterat în Drept Comunitar, pe care l-a absolvit în 2007.

A existat si există o permanenţă preocupare în vederea formarii unei echipe de profesioniști cu experiență, implicați în soluționarea creativă a problemelor juridice, exclusiv pentru ocrotirea drepturilor şi a intereselor legitime ale clienților.

Serviciile profesionale sunt asigurate prin avizarea şi supravegherea tuturor cazurilor şi proiectelor de către avocat Emanuela Maria Antonescu.

Pe lângă limba română, Av.Emanuela Maria Antonescu profesează în limba engleza.

Pentru a răspunde cu promptitudine solicitărilor clienţilor noştri colaborăm cu profesionişti din alte domenii – experţi, notari publici, executori judecătoreşti, contabili, lichidatori judiciari – atât din Ploieşti, Bucuresti, cât şi din ţară.

Avocat Antonescu - Baroul Prahova

Cabinet de avocat Antonescu Emanuela oferă clienţilor – persoane fizice şi juridice – o varietate de servicii legale, cu preponderenţă în dreptul afacerilor. Cu o vechime in profesie de peste 20 ani, m-am remarcat prin experienţa şi abordarea riguroasă, orientată spre atingerea obiectivelor clienţilor noştri, bazându-ne pe un real parteneriat cu aceştia.